maandag 24 november 2008

Dagen tellen!

De tijd vliegt en het blijft een gek idee dat we al zo snel vertrekken. Ik moet er echt telkens even bij stilstaan van; Oja, die gaan we ook voorlopig niet meer zien...

De Sinterklaar"pret" gaat ook gewoon tussen de bedrijven door door. Van mij mag die goede oude man gewoon een weekje voor zijn verjaardag aankomen in Nederland en met iets minder tamtam! Lang leve de commercie. Ondertussen hebben wij een stuiterend jongetje die elke ochtend vroeger zijn bed uitkomt om te kijken wat er in zijn schoen zit. Gisteren was hij zo stout geweest (twee verfhanden op de muur gezet, gelukkig was de verf al opgedroogd maar toch...) dat hij zijn schoen niet mocht zetten. Promt slaapt meneer lekker weer eens tot 7 uur! En het duurt nóg bijna TWEE weken.

Martijn opperde om op zijn Duits (minimaal) aan Sinterklaas te doen. Een uitstekend idee, zij het niet dat alle kinderen èn de juf aan het hele feestgebruis meedoen. De klas puilt uit van Sint en Piet en daar komen dagelijks meerdere knutsels en frutsels bij. Het laat weinig ruimte voor persoonlijke invulling. Groepsdruk alom!

Geen opmerkingen: