dinsdag 18 november 2008

3 Weken precies...

Over precies drie weken staan de verhuizers op de stoep om de boel in te pakken! Het zijn nog een paar spannende weken. We zijn samen met de bank nog volop bezig de financiering rond te krijgen. Alles op zijn Duits: Gründlich!

Het is wel een lekker gevoel dat we dat vakantiehuisje geregeld hebben. Als we alle stress hier achter de rug hebben, kunnen we daar even bijkomen, voordat we in de uitpak stress zitten.

We hebben de afgelopen week minimaal 5 kuub aan zooi met de aanhanger van de buren naar de milieustraat gebracht! Allemaal restjes hout, buisjes, pijpjes, plankjes etc etc. en nog loop ik elke dag wel tegen dingen aan die we ook nog weg hadden kunnen brengen. Maar goed, dat zijn meer de kleine dingen die we nog wel een keer met de auto weg kunnen brengen.

Volgende week komt er nog iemand de kinderstoel ophalen en andere babyspullen. Die gaan naar een opvanghuis voor tienermoeders. Nu nog even kijken of ik daar ook nog wat overtollig speelgoed en knuffels van de kinderen naartoe kan sluizen ;)

Geen opmerkingen: