zondag 25 maart 2007

Jippie, Suzanne heeft weer doorgeslapen!!!

Nou, ik heb eindelijk, na bijna een maand gekwakkel, weer een beetje het idee weer onder de mensen te zijn! De kids zijn alleen nog een beetje aan het snotteren en Fabian kucht nog een beetje. Maar niks ernstigs. Suzanne had ons alleen dinsdag avond laat nog laten schrikken, door ontroostbaar en heel hard te huilen. We dachten echt even dat ze oorontsteking had of zo. Na een paracetamolletje en drie kwartier rondgewieg op de schouder, is ze uitgeput in slaap gevallen. Ze wilde niks drinken, dus ik moest nog de kolf gaan stereliseren en kolven en lag pas om kwart voor twaalf in bed. Uiteraard moest ons meissie midden in de nacht wel weer bijtanken, maar gelukkig had ze geen pijn of koorts en sliepen Fabian en Suzanne lekker lang uit.
De volgende dag was er niks meer aan Suzanne te merken...

Donderdag zijn we eigenlijk pas voor het eerst weer naar buiten gegaan, want het weer was heel de week niet erg best. Heel veel natte sneeuw. Woensdag kwam Martijn als een soort sneeuwman uit zijn werk. Hij was zo eigenwijs geweest om niet met de bus te gaan en is op de terugweg in een sneeuwstorm terecht gekomen...

Fabian is vrijdag weer naar school geweest en ik had elterndienst. Voordat we weggingen moesten we eerst de auto sneeuwvrij maken!

Zaterdag zijn we naar Heiligenberg gereden. Dt is een half uur rijden en ligt op een kleine 800m. In Unteruhldingen was alle sneeuw al zo'n beetje weg en regende het, maar in Heiligenberg lag nog een dik pak sneeuw en waren zelfs mensen aan het langlaufen. Helaas konden we niet echt een heuveltje vinden waar we op onze plastic zak vanaf konden roetsjen, maar we hebben even lekker in de sneeuw geklooid; Een sneeuwpop gemaakt, sneeuwballen gegooid en sneeuwengelen gemaakt. Fabian vond de diepe sneeuw maar een beetje eng, maar had ook de grootste lol!

En zoals te lezen stond, heeft Suzanne voor het eerst weer (inmiddels een paar nachten) doorgeslapen. Ik moet haar nog wel om tien uur 's avonds voeden en ze wordt om zes uur van Tijn's wekker wakker, maar het "gilalarm" ergens tussen 2 en 4 is over.

Dan volgen hier nog wat korte nieuwsberichten:
  • Toen ik een tijdje geleden nieuwsgierig wilde weten wat nou "Wokkampioenschappen" inhielden, keken we wel verbaasd op, toen op de debetreffende zender een bobsleebaan te zien was, waar bekende duitsers in een reuze wok vanaf suizden... Ik had me er toch even iets héél anders bij voorgesteld.
  • De zandbak is nu echt overgenomen door een kolonie wilde bijen. Ze doen verder niks, maar het zijn er te veel om Fabian met een gerust hart in de zandbak te laten spelen.
  • Inmiddels weten we dat Tijn de laatste week van mei en de eerste twee weken van Juni vakantie heeft en zijn we aan het broeden wat we gaan doen.

Geen opmerkingen: