zondag 5 oktober 2008

Miepmiep.....ZOEFFFFfffffffff!!!!

Zo denk je: We zitten hier nog wel even en nog geen dag later staat je leven helemaal op zijn kop en moet je binnen twee maanden weg!

Na het schrijven van de vorige blog is er een mevrouw komen kijken die wel geinteresseerd was, maar ze wilde ook nog andere boten bekijken. Dus ik dacht, dat gaat wel weer even duren. Nou niet dus, want twee weken later was de boot getaxeerd en nog een week later lag er een bod waar wij eigenlijk al jubelend Jahaaaa op hadden willen zeggen, maar dankzij de makelaar hebben we daar nog een kleine 6000 euro meer uit weten te slepen.

Enig minpuntje, ze wilde de overdracht op zijn laatst 15 december laten plaatsvinden, anders ging de koop niet door! Dat was even heel hard slikken, maar we hoefden niet lang na te denken. Verkocht is verkocht en we hadden al besloten dat we niet eeuwig op Herschel blijven wachten.

Dus nu zit ik heel blij te typen, met heel veel zin om met de kerst al in Duitsland te zitten, maar ook wel met een beetje buikpijn om alles wat nu heeeel snel op ons afkomt!

Wat we eerst een beetje grappend ons "afscheids"feestje noemden, werd gisteren voor heel veel mensen een echt afscheidsfeest. Ik werd er niet heel droevig van, maar een gek gevoel is het zeker! Ons feest gisteren was heel erg geslaagd! Bij deze nog iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en alle cadeaus voor ons en de kinderen! Het was fijn om bijna al onze vrienden zo nog even bijelkaar te zien!

Nu maar hard gaan voorbereiden! De eerste twee dozen zijn al gepakt.

Geen opmerkingen: