zaterdag 9 mei 2009

Ons boxertje


Arme arme Fabian ziet eruit alsof hij net om de wereldtitel geboxt heeft. Zijn hele gezichtje is gezwollen, zijn ogen half dicht... Zijn armen zijn in omvang al weer wat aan het slinken, maar vooral zijn ene arm was gisteren 2x zo dik als normaal en dat alles... om een paar muggenbulten.

Hij trekt NOOIT wat uit op school. Als je hem 's ochtends in winterkleren naar de kindergarten stuurt, omdat het 4 graden is, dan komt hij 's middags nog met zijn winterjas aan terug, ookal is het 18 graden. Alleen dinsdag niet... Toen kwam meneertje in zijn t-shirt terug en onder te muggenbulten. Nou kan hij daar niet tegen en is dus helemaal opgezwollen. We hebben van de dokter nu een zalfje met (helaas) hormonen gekregen, zodat we de zwelling wat kunnen beperken. Nu is het tenminste weer de kriebel waar hij last van heeft en niet zozeer de pijn van de zwelling.

Gisteren voor het eerst de poetsvrouw langs gehad. Het huis is nog nooit zooo schoon geweest. Wat een zegen. Alleen heet ze Aisha en heeft Suus de hele ochten oom een EISJE lopen zeuren hahahaha.

Geen opmerkingen: