zondag 3 mei 2009

Intensief, maar erg gezellige week!

We hebben hier een intensive maar erg gezellige week achter de rug. De hele schoonfamilie was op bezoek aan de Bodensee. Helaas was het weer niet heel erg goed, maar ook weer niet zo slecht dat er niks ondernomen kon worden.

Fabian heeft ons weer doen verbazen door tijdens de rondleiding door het Pfahlbauten museum 45 minuten lang uiterst geconcentreerd te luisteren. Hij vond het uitermate interessant en sprong op toen het even over Ötzi ging. Vooral alle gereedschappen en dingen die je kunt maken die uit de natuur komen vind hij mateloos interessant.

Suus heeft met alles lekker meegehuppeld, maar is helaas weer verkouden. Ze is een dag of 4 van haar hoest af geweest en heeft nu het volgende virusje te pakken. Hopelijk komt er weer wat lekkerder weer aan en is ze er dit keer wat sneller vanaf. Haar luier-loze leventje gaat erg goed. Heel af en toe hebben we nog een ongelukje, doordat ze het vergeet of te laat gaat, maar het is erg relaxed om maar 2x per dag een luier voor het slapen aan te hoeven doen

Geen opmerkingen: