maandag 7 januari 2008

(T/P)uin ruimen!


Van het weekend wilde ik even wat tijd buiten doorbrengen, dus ben ik samen met Fabian begonnen met de tuin op te ruimen. Het eerste "fijne" klusje was kattepoep uit de tuin scheppen. We hebben er bijna een halve emmer uitgehaald en dat terwijl Tijn ook al het nodige had opgeruimd.
Na twee uurtjes werken hebben we het grootste perk weer redeijk op orde, dus dat viel me niet tegen. Een grote bos gesnoeide takken en een kuub-zak 3/4 vol afval.

Fabian vanochtend voor het eerst naar de Peuterspeelzaal gebracht. We reden er geen 30 minuten, maar slechts 11 over, dus we hebben nog snel bij Simone, die aan de overkant van de straat woont, een bakkie thee gedaan. GEZELLIG! Fabian ging meteen lekker spelen, alleen het liedjeszingen in de kring vond hij saai. In de Waldkindergarten deden ze daar allerlei dansjes en spelletjes bij. Hier bewegen ze alleen met hun armen en moeten ze zitten.

Oh JAAA!:
  • De meeste winkels zijn op maandag gesloten...
  • Al het brood smaakt hier het zelfde (we zijn er nog steeds niet aan gewend, maar mogen een maandje de broodbakmachine van de buren lenen.)
  • Om 12 uur is al het brood vaak op.
  • Het waait hier toch wel vaak en hard (hahaha!)
  • Op rotondes is het opletten geblazen
Suzanne heeft nu gelukkig weer veel nieuwe kleertjes (oude van Fabi), want ze was uit de dingen gegroeid die we hadden meegenomen. Nu is alleen Fabi het probleem. Die is ineens ook gegroeid en heeft dringend wat langere broeken en truien nodig.

Geen opmerkingen: