dinsdag 27 november 2007

Aftellen begonnen...

We weten het nog niet 100% zeker, maar we kunnen er vanuit gaan dat we eerder terug komen dan eind Februari. We hebben gisteren te horen gekregen dat we naar aller waarschijnlijkheid al met de kerst verhuizen...

Het is hier vrij hard aangekomen. Ik had het er gisteren even erg moeilijk mee. Vooral dat het allemaal dan weer zo plotseling komt. We hadden ons erop ingesteld de winter hier nog door te brengen. Ik keek er erg naar uit om lekker te gaan sleeen en misschien een keer te gaan langlaufen. Ten volle genieten van alle december-feestelijkheden die op school worden georganiseerd. Nu ziet het er dus naar uit dat we december in de verhuisstress zitten. Het afscheid van de Bodensee voelt nu al als het verlies van een goede vriend en Fabian zal de Waldkindergarten erg missen. Hij is daar helemaal op zijn plek! Maar goed, hopelijk komen we snel terug!

Natuurlijk kijken we ook wel uit naar dingen in Nederland. Indonesisch eten bijvoorbeeld en het strand, ons eigen bedje, bank en mijn eigen potten en pannen. Al onze vrienden weer zien en Muisje Poes. Maar je kunt wel stellen dat we hier een heel fijn jaar hebben meegemaakt en een schat aan ervaringen rijker zijn.

Geen opmerkingen: