vrijdag 7 augustus 2009

Is er een blij weer thuis te zijn!

Ons kleine grote menneke is reuze blij weer thuis te zijn! Hij had zowaar heimwee! Gelukkig voelde hij zich al iets beter toen hem van het hart was dat hij zich druk maakte dat hij geen Engels sprak... Nu hebben we al een hele week een stuiterend en hyper blij ventje in huis.

De laatste tijd wordt hij ook zo groot. Wil helpen de tafel dekken en niemand buiten papa en mama mogen zijn blootje zien... Maar vandaag rende hij weer poedel naakt door de tuin en zo de straat op, dus echt schamen doet hij zich gelukkig nog niet.

Over twee weken gaat Suus al kleuteren! Ben benieuwd hoe ze het zal vinden. Voor de vakantie vond ze het ineens eng om samen met Fabian ergens te blijven spelen, terwijl ze al een aantal keer heerlijk bij anderen heeft gespeeld.

Ze kan de laatste tijd ook heerlijk driftig worden en zette het tijdens de vakantie al een paar keer op een brullen voordat we überhaubt gezegd hadden of iets wel of niet mocht. Ze zal wel denken; laat ik het maar meteen op een brullen zetten, dan mag het vast wat ik wil! Dat brullen en krijsen werkt ook als een rode lap op Fabian. Lekker zusje pesten...

Helaas is onze pruimen boom, die doorbuigt van de dikke pruimen, volledig aangestast door de pruimenmot. Aan de buitenkant van de heerlijk uitziende pruim zit dan een piep klein 'gaatje' en binnen bij de pit zit een klein wit wormpje; de rups.

Geen opmerkingen: