maandag 8 juni 2009

slik!

Vanochtend Fabian naar de kiga gebracht en het bleek alweer boven te zijn... (mailtje was al een week oud...uhhhhh) Het was wel schrikken. Beukenbomen van een dikke 30 a 40 cm doorsnede zijn met bosjes tegelijk tegen de vlakte gegaan. Op het korte stukje (150m) bos naar het verzamelpunt lagen meerdere tot 3 meter hoge stapels hout en bomen, bomen, bomen...

De boswachter heeft het terrein laten ontdoen van grof hout en kennelijk is er van het weekend met man en macht gewerkt om het terrein weer begaanbaar te maken voor de kinderen. Wel is het uitdrukkelijk verboden om zich buiten het terrein in het bos te begeven. De kinderen mogen ook niet naar het piratenschip en het vliegtuig (2 al eens eerder omgevallen bomen) en naar de 'schep'-glij-helling naast het terrein.

Maar goed, ik denk dat er genoeg nog op te ruimen valt om de kinderen bezig te houden.

Hier gaat het langzaam vooruit. Het is een vervelend buikgriepje. Suus had gisteren nog dunne ontlasting en Fabian heeft Zaterdag nog een keer gespuugd. Ik kan ook nog niet alles eten, want veel valt als een baksteen. Maar goed. Over een paar daagjes zullen we er wel helemaal van af zijn.

Geen opmerkingen: