maandag 13 april 2009

Zielig hoopje Suus...

Onze kleine meis heeft het weer eens te pakken. Nu een dubbele oorontsteking...

Vannacht was ze heel vaak wakker en klaagde al over oorpijn. Vanochtend de nood-kinderarts opgebeld en we mochten meteen komen. Het was een ware uitputtingsslag. We moesten eerst naar Friedrichshafen (30 minuten), toen 1,5 uur op onze beurt wachten, toen medicijnen halen nog een beetje verder in Friedrichshafen en daarna weer naar huis, waar we ruim een uur over hebben gedaan... 9 uur gingen we weg, half 1 waren we pas weer thuis. Gelukkig sliep Suus telkens tussendoor.

Blijkt maar weer dat Duitsers erg snel naar een arts gaat. Op tweede Paasdag verwacht je alleen heel erg zieke kinderen bij de huisarts, maar de meesten waren lekker aan het spelen, sommigen waren wat hangerig, maar Suus was de enige die alleen bij mij aan het hangen en slapen was. Er waren zelfs mensen die toen ze hoorden dat ze meer als een uur moesten wachten, weer weg gingen.

Maar goed, Ze slaapt nu in d'r bedje en heeft de eerste dosis Antibiotica binnen. De vorige keer ging het binnen een paar uur al beter. Hopen dat de antibiotica weer zo goed haar werk doet.

Geen opmerkingen: