dinsdag 9 december 2008

Nog even snel een blogje

Nou fase 2, het inpakken, is vollop aan de gang en voor de computer zo ingepakt gaat worden nog even snel een blogje met een bakkie. Het was nog even spannend of we met de zieke Fabian wel naar opa en oma konden gaan, maar zaterdag was hij toch voldoende opgelapt dat het ging. Hij is nog steeds niet de oude, maar ja, die hoest is echt heel vervelend. Suus en ik hebben er ook nog last van en bij mij voelt het alsof het nog wel even blijft hangen...

Gisteren, maandag kregen we wel even een grote schrik. De verhuizers stonden (een dag te vroeg) al voor de deur. Twee Poolse mannen. Ze kwamen uit Engeland en waren een vroeger dan geplanned. Maar ze waren heel relaxed en ze zijn alvast begonnen met de kinderkamers en eigenlijk liep het heel vlotjes.

Je hoort wel eens mensen klagen dat het land overspoeld wordt met polen, maar ik kan werkgevers geen ongelijk geven om polen in dienst te nemen. Die mensen kunnen nog eens hard werken. Ze zijn om 11 uur begonnen en tot 4 uur aan een stuk door, zonder pauze hebben ze ingepakt! Petje af hoor!

Nou ik brei er een eind aan, dan kan de slaapkamer worden ingepakt. Voorlopig de laatste blog. Tot over een paar weken hopelijk!

Geen opmerkingen: