donderdag 30 augustus 2007

Da's nou ook toevallig!

Fabian heeft drie dagen Waldkindergarten achter de rug en vindt het helemaal super. Hij is alleen wel bek af. Gisteren hebben we hem een dagje thuis gehouden en was hij behoorlijk vervelend. Vandaag ging het weer een stuk beter en is hij voor het eerst alleen gebleven. Hij moet nog wel erg wennen dat er geen speelgoed is. Ze hebben alleen een paar emmers, schepjes en wat pannetjes. Voor de rest moeten ze het doen met wat ze in het bos vinden.
Hij wil wel heel de tijd met het gereedschap spelen, maar dat mag hij nog niet alleen. Ze hebben ook kleurtjes en potloden, maar daar is hij niet in geïnteresseerd...

Suzanne is ook goed aan het staan. Ze probeert het voortdurend zonder handen en dat houd ze al best eventjes vol. Vanochtend probeerde ze duidelijk een been op te tillen om een stapje te zetten, maar toen ze haar voet vooruit had gezet verloor ze haar evenwicht en belandde op haar billen.


Vorige week ging ik op zoek naar 2e hands kleren voor Fabian, maar kwam terug met alleen kleertjes voor Suzanne... Een truitje en een jurkje. Thuis bleek het jurkje van de V&D te komen. It's a small world afterall.

Geen opmerkingen: