vrijdag 23 oktober 2009

keuze!

Nou, we hebben een beslissing genomen. Fabian gaat meedoen aan het voorschool programma en we geven hem op voor de basisschool. Mocht dan aan het eind van het jaar blijken dat hij er toch nog niet klaar genoeg voor is, dan kunnen we altijd nog zeggen dat hij nog een jaartje kleuterd. (Mits er nog plaatsen over zijn in de waldkindergarten ;))


Hij is er zelf helemaal blij mee. Hij vroeg ook regelmatig of hij nou even oud was als het meisje dat altijd met ons meerijdt. Zij is net 2 maanden ouder dan Fabian en MOET dus naar school.


Ik heb wel al een paar keer de opmerking gekregen: WAT, je doet hem al met VIJF naar school!!! Nou... dan heb ik wel het idee dat ik onze keuze moet verantwoorden. Was hij een weekje eerder geboren, was het doodnormaal geweest...


Suus d'r tandjes zijn inmiddels een beetje grijs geworden. Volgens de tandarts een teken dat ze afgestorven/afgebroken zijn, maar gelukkig zitten ze er nog in en kan ze weer bijna alles eten. Alleen met appels en wortels etc. maken we nog reepjes, zodat ze het met haar kiezen af kan bijten.


En wat het bestuur betreft, we hebben er een hele competente persoon bij gekregen. Iemand die van wanten weet, omdat hij al jaren in de lokale politiek actief is. Zeker een aanwinst voor de Waldkindergarten!


En dan hebben we ook nog een verrassing in petto voor de kinderen. Opa en Oma komen vanmiddag hier naartoe. De kinderen weten van niks. Ben benieuwd wat ze ervan vinden ;)))))

Geen opmerkingen: